Een panty dragen bij lekker warm weer? De zomerpanty, ja of nee?
Zodra de zon schijnt en de temperatuur stijgt komen de leuke zomerjurkjes en rokjes weer tevoorschijn.
Helaas vindt niet iedere vrouw haar benen mooi genoeg om zomaar te laten zien, zeker niet aan het begin van het seizoen.
Vind jij dat je te witte benen hebt, of heb je hekel aan die ontsierende aders of blauwe plekken op je benen, of vind je je benen niet mooi egaal genoeg?

De oplossing is de Zomerpanty!

Zomerpanty’s zijn haast onzichtbaar. Je hebt 8, 10 of 12 denier dunne transparante panty’s die je benen niet alleen een mooie teint geven, maar ook een egale aanblik. Door de open structuur zijn de panty’s niet te warm wat betreft het dragen.

Er zijn een aantal varianten:
Links: deze panty is ideaal om te dragen met sandalen of een schoentje met open tenen, omdat het voorste gedeelte van de voet vrij blijft dankzij de teenlus.
Rechtsonder: kniekousjes zijn er ook in een teenloze variant. Door de siliconenband blijft het kniekousje op zijn plaats en zal het niet omhoog kruipen.
Rechtsboven: je kan ook kiezen voor een stay-up, dat zijn kousen die door een siliconen band vanzelf blijven zitten. Het voordeel is dat je geen broekje aan hebt én het risico op stuk gaan is minder groot want je hoeft niet zo te hijsen aan je panty om die over je billen te krijgen.