Kleuranalyse

Wil jij ook moeiteloos kleurcombinaties maken met alle items uit je kledingkast?

Na een kleuranalyse herken je gelijk welke kleuren jou goed staan. In de loop van de tijd zal je kledingkast gevuld zijn met minder kledingstukken, maar wel die meer combinaties mogelijk maken omdat je hele garderobe de juiste kleurbalans heeft.

Een kleuranalyse leert jou welke kleuren het beste in je naar boven halen. Omdat de juiste kleuren harmoniëren met de tint van je huid, ogen en haar zullen oneffenheden zoals rimpels, vlekjes of kringen onder je ogen minder op vallen.
Door de juiste kleuren te dragen zie je er frisser, energieker en stralender uit!

Herken je dit: vaak koop je impulsief een kledingstuk maar éénmaal thuis weet je niet goed waarmee je het kunt combineren. Zonde van je geld!
Je bent niet de enige hoor, uit onderzoek blijkt dat maar 20% van wat er in onze kledingkast hangt gedragen wordt. En maar liefst 91% van de vrouwen heeft een kledingstuk hangen waar het kaartje nog aan zit!
Een kleuranalyse is een investering in jezelf, die je snel hebt terugverdient want miskopen zijn verleden tijd. Na een kleuranalyse winkel je bovendien efficiënter en bewuster!

 

Hoe werkt een kleuranalyse?

Tijdens een kleuranalyse ontdek je welke kleuren het mooist bij jouw huidskleur staan. In je huid zit pigment dat je vanaf je geboorte hebt mee gekregen en wat niet verandert, ook niet als je zongebruind bent of als je haar grijs wordt. Met een kleuranalyse worden je natuurlijke kleuren in kaart gebracht op basis van het 10-seizoenensysteem. Hierbij wordt gekeken naar de kleurtoon en intensiteit van je huid, ogen en haar. Deze worden beoordeeld op diepte (hoe licht of hoe donker bent je), helderheid (is er veel of weinig contrast) en ondertoon (is er warm of koel pigment aanwezig). Ook krijg je advies over de kleur van je sieraden, je haar en je make-up.