Garderobecheck

Laat de stress van het uitzoeken van je outfit in de ochtend niet het begin van je dag zijn!

Kijk je in je kledingkast en zie je niets om aan te trekken? Heb je moeite met het samenstellen van kledingcombinaties? Draag je die rok/broek met die top vaak keer op keer? Dan is een garderobecheck echt iets voor jou!

Samen duiken we jouw kledingkast in en nemen we de inhoud kritisch onder de loep. Wat kan weg, wat moet je zeker houden en wat heb je eventueel nog nodig? Je krijgt persoonlijke tips en tricks zodat je weet welke kledingstukken wel of niet voor je figuur werken.
Ook leer ik je hoe je nieuwe combinaties kunt maken met je huidige kleding, én maken we een lijst met ontbrekende items die je nodig hebt om complete kledingsets te maken.

Het eindresultaat is dat jij weet welke kleding het beste bij jou past, wat jou uniek maakt en jouw zelfbeeld een positieve boost krijgt.
Bovendien heb je een opgeruimde kast met ‘nieuwe’ kledingcombinaties die je ook daadwerkelijk draagt! Nu sta je ’s ochtends voor je kast en weet je precies wat je aan kunt trekken! Een garderobecheck scheelt je tijd en geeft je rust.

Het eindresultaat na een garderobe-check

  • Een efficiënte en opgeruimde kledingkast.
  • Er hangt alleen nog kleding die je écht draagt.
  • Nieuwe combinaties uit je eigen kledingkast.
  • Pure tijdwinst en geeft ruimte in je hoofd.