Deze week begint het Herfst seizoen en dat is qua weer ook wel te merken. Voor een winterjas is het nog niet koud genoeg maar een zomerjasje kan ook niet meer. Wat dan wel hoor ik je denken. Wat dacht je van een TUSSENJAS.
Een tussenjas is vaak van een dunner materiaal gemaakt en kan ook nog eens een extra leuke toevoeging aan je outfit zijn.
Hieronder een aantal voorbeelden van een tussenjas:

Boven v.l.n.r

● De poncho was vorig jaar terug van weggeweest en zie je ook dit seizoen weer in de winkels. Een poncho is een ideaal kledingstuk om nu te dragen.
Op de website van Zalando staat zelfs de poncho apart vermeld en vind je er over de 300 modellen (zie link onderaan).
● Een imitatiebont jasje kan ook een leuke toevoeging aan je outfit zijn. Je ziet ook veel de zogeheten teddy jasjes zoals je op de afbeelding ziet. Op de website van Wehkamp staan de teddy jasje apart vermeld (zie link onderaan).
● Wat je dit seizoen ook ziet is imitatiesuède. Je kan zo’n jas op een stoere manier dragen met een trui en jeans eronder. Of je draagt hem op een zakelijker manier door er een donkerblauwe pantalon met blouse onder te dragen.

Beneden v.l.n.r.

● Een mooi leren jasje kan ook heel goed als tussenjas dienen. Met eventueel een warme sjaal als de wind guur is.
● Een trench coat kan altijd goed. Trench coats zullen nooit ‘out of style’ raken omdat het een klassieker is. De lichtgewicht jas valt soepel en tot op je knie en is daardoor lekker warm aan je benen.
● De bodywarmer is altijd een goed alternatief voor een dikke winterjas. Denk je misschien gelijk aan zo’n gewatteerd model, het model op de afbeelding is ook een bodywarmer en heeft een leuke stijl waarmee je een goede outfit kan maken.

TIP: op de website van Wehkamp kan je zoeken op tussenjassen en vind je 203 verschillende modellen.