De spencer!

Als je aan een spencer denkt heb je dan ook gelijk zo’n suffig beeld voor je? Ik wel 😉
Maar de spencers die je nu ziet zijn hartstikke modern en je kunt ze op verschillende manieren dragen.

De spencer is een trend die iedereen van jong tot oud goed staat!
Dat komt omdat de mouwloze trui makkelijk te combineren is én door de casual en ‘oversized’ pasvorm staat het goed bij ieders lichaamstype. De spencer is het ideale kledingstuk voor het wisselvallige najaarsweer. Het grootste voordeel is dat de spencer een extra laag is in je outfit. Met eroverheen een jas en daaronder een T-shirt of blouse kun je je spencer makkelijk uittrekken als je het te warm krijgt. Wordt het frisser, dan schiet je ‘m zo weer aan.

Heb je geen idee hoe je de spencer op een hippe manier kan dragen, dan heb ik hieronder een paar tips voor je.

Boven v.l.n.r.
De spencer combineren met een oversized blouse. Oversized kleding is namelijk een andere trend voor dit najaar en Winter. In modeland wordt geredeneerd dat wij consumenten door de coronacrisis behoefte hebben aan comfortabele en casual outfits.

De spencer met een T-shirt met lange mouwen en eventueel een colletje. Fijne combinatie als een wintertrui nog te warm is.

Is zo’n wijdvallende spencer niks voor jou en wil je graag je taille accentueren dan zijn er ook modellen met bijpassende tailleband verkrijgbaar. Of je draagt de spencer met een mooie riem uit je eigen collectie.

Onder v.l.n.r.
Dat de spencers van nu niet meer zo ‘stoffig’ zijn komt omdat je ze in allerlei frisse kleuren kunt krijgen en met leuke prints, van pied-de-poule tot streepjes.

De spencer gecombineerd met je favoriete jurk zodat je die in de ‘indian summer’
dagen ook nog dragen kan. Je jurk krijgt direct een andere uitstraling en de spencer geeft je extra warmte.

De spencer mega oversized als jurk! Gedragen met alleen een panty en een paar mooie laarzen of juist toffe sneakers ben je helemaal on trend!