Geef je identiteit de juiste kleur

De taal van kleur is heel krachtig!
Wist je dat het dragen van kleur invloed heeft op je uitstraling en hoe je op andere mensen overkomt? Met de kleur van je kleding laat je een stukje van jouw persoonlijkheid zien.

Met een persoonlijke kleuranalyse krijg je inzicht welke kleuren jou het beste staan en je uitstraling een maximale impact geven.

Als de kleur die je draagt harmonieert met de tint van je huid, ogen en haar dan zullen oneffenheden zoals rimpels, vlekjes of kringen onder je ogen minder op vallen.
Door de juiste kleuren te dragen zie je er frisser, energieker en stralender uit!

Tijdens een kleuranalyse ontdek je welke kleuren het mooist bij jouw huidskleur staan. In je huid zit pigment dat je vanaf je geboorte hebt mee gekregen en wat niet verandert, ook niet als je zongebruind bent of als je haar grijs wordt.
Met een kleuranalyse worden je natuurlijke kleuren in kaart gebracht op basis van het 10-seizoenensysteem. Hierbij wordt gekeken naar de kleurtoon en intensiteit van je huid, ogen en haar.
Deze worden beoordeeld op diepte (hoe licht of hoe donker bent je), helderheid (is er veel of weinig contrast) en ondertoon (is er warm of koel pigment aanwezig).
Ook krijg je advies over de kleur van je sieraden, je haar en je make-up.

Na afloop weet je welk seizoenstype je bent en krijg je de bijbehorende kleurenwaaier mee, wat een uniek hulpmiddel is bij het winkelen!

€ 145,- inclusief persoonlijke kleurenwaaier t.w.v. € 25,- en kleurenpaspoort.

Mijn kleurenpalet bestaat uit ‘zachte en gedempte’ kleuren.