Hoe fijn zou het zijn om het nieuwe jaar te beginnen met een overzichtelijke kledingkast. Heb jij nog overzicht in je kast? Of hangt zomer- en winterkleding door elkaar heen bij jou? Of nog erger, allerlei verschillende maten waarvan je een vermoeden hebt dat je sommige kledingstukken niet meer past maar toch zonde vindt om weg te doen. Best herkenbaar voor een aantal van ons toch 🙂

Zou het nou niet fijn zijn om je kledingkast te openen en dan te weten dat alles wat er hangt (of ligt) je ook écht past! Trek er even een paar uurtjes voor uit, zet een leuk muziekje op en opruimen die kast! Om je op weg te helpen heb een paar tips voor je op een rijtje gezet.

– Hang je kleding niet te dicht op elkaar, kies voor hangen en opbergen.
Bijvoorbeeld jurken, rokken, blouses en colbertjes, hang je op. Topjes, shirts, truien en spijkerbroeken kan je opvouwen en in lades opbergen.

– Maak keuzes: lang niet gedragen? Geef het kledingstuk weg, verkoop het op vinted.nl of breng het naar de kringloopwinkel.

– Moeite om kleding weg te doen? Hang je kleding met de kledinghanger aan de verkeerde kant van de stang. Na een paar maanden zie je welke kleding je niet gedragen hebt en is het tijd om daar afstand van te doen.

– Gebruik ladeverdelers zodat je je sokken, panty’s, slipjes en BH’s mooi kan ordenen in je lades.

– Accessoires zoals kettingen, armbanden, sjaaltjes en riemen kan je met haakjes aan de binnenkant van je kledingkast deur bevestigen.

– Het oog wil ook wat: kies 1 soort kledinghanger, staat chique in je kast.

Ik als kleur- en stijlinspirator kan ook je ook helpen met kledingsetjes maken en ze ook nog aanvullen met nieuwe kleding of accessoires en dat allemaal in een digitale omgeving. Ik stel samen en/of shop voor je vanachter mijn bureau en jij beoordeelt mijn keuzes voor jou vanuit je luie stoel thuis. Hoe makkelijk is dat!