Hun missie: streven naar een mode-industrie die goed voor de mens en de natuur is.
Door onze kleding te combineren met unieke en opvallende prints willen we laten zien dat duurzame kleding niet saai is. PapajaRocks wil meer natuur op straat creëren door stedelijk en natuur in de print te verwerken.
PapajaRocks is een jong duurzaam Nederlands T-shirt merk met een strak design. Duurzaamheid en ethische waardes staan hoog in het vaandel.

Alle shirts zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Het katoen is dus op een eerlijke manier verkregen, er is geen gebruik gemaakt van pesticiden en er wordt duurzaam omgegaan met water. Een deel van de collectie is eerlijk geproduceerd onder toezien van de Fair Ware Foundation en zijn bedrukt met gecertificeerde inkt. De Limited Edition is gemaakt in Indonesië onder eerlijke werkomstandigheden. Deze shirts zijn op een plantaardige manier geverfd, wat betekent ze bladeren van bepaalde bomen gebruiken om hun shirts te verven. Dit is een ambacht die al honderden jaren oud is en super ecologisch is. De shirts worden vervolgens door lokale kleermakers in elkaar genaaid onder eerlijke omstandigheden.