Wist je dat er bij een kleuranalyse ook gekeken wordt of je een type bent waarbij de heldere kleuren of juist de gedempte kleuren je goed staan. Het heldere of gedempte kleurenpalet bestaat weer uit warme en coole kleuren.

Op de foto zie je een gedempt cool type (Jennifer Aniston) en een gedempt warm type (Emma Watson). Zoals je ziet is er een verschil in huidtint. Heel belangrijk is om de juiste kleuren bij je huidtint te dragen. Draag je als cool type warme kleuren dan zal je huid er gelig uit gaan zien. Draag je als warm type coole kleuren dan zal je huid er grauw uit gaan zien. Wil je weten welke kleuren voor jou het beste werken, investeer dan in een kleuranalyse. 

Binnenkort ga ik uitgebreide make-up advies geven. Wat inhoudt dat ik jou de perfecte kleur foundation kan adviseren omdat ik de keuze heb uit 46 tinten. Deze foundation is gemaakt van minerale poeders uit de aarde, puur natuurlijk, makkelijk in gebruik, goed voor je huid, voelt zijdezacht aan en is gunstig voor vrouwen met een allergie. Make-up moet niet te opzichtig zijn of – erger – vloeken met de natuurlijke tonen van je huid.

Een vrouw die er goed uitziet, voelt zich energiek en zelfverzekerd en straalt dat ook uit.

Jij als klant van Color identity kunt een gratis make-up advies krijgen. Heb je daar interesse in, stuur me een mailtje, appje of bel me op 06-533 11 278