Wisten we vorig jaar én het jaar daarvoor niet zeker of wel op vakantie konden.
Dit jaar kunnen we gelukkig weer heerlijk op reis en genieten van zon, strand en eten in het buitenland.
Nu we dan eindelijk weer op vakantie mogen is het leuk om jezelf eens te verwennen met een nieuwe strandoutfit, ja toch!
Nieuwsgierig naar de trends voor deze zomer? Dit zijn de 5 mooiste trends voor bikini’s en badpakken dit seizoen.

Boven v.l.n.r.

• De ruches trend zagen we vorig jaar zomer al opkomen, dit jaar zien we ook veel modellen met zwierige volant details. Het verschil tussen ruches en volant is te zien op de eerste twee foto’s. Volant wordt gemaakt van een cirkelvormig stuk stof. De halslijn van het badpak is afgewerkt met een volant.
Ruches zijn rechte strookjes stof die worden opgerimpeld zoals te zien is bij de bikini. Volants en ruches geven een luchtige uitstraling en zorgen voor een speelse en vrouwelijke look.

• Opvallend veel exotische prints en dierendessins zie je dit jaar, maar ook tropische elementen als botanische prints zoals het badpak links boven.
Ook streepjes; breed, smal, horizontaal of verticaal zien we deze zomer. Én veel bikinitops hebben geknoopte details wat een leuk speels effect geeft zoals de bikini in het midden.

• Sinds de zomer van 2019 is dierenprint niet meer weg te denken uit de badmode! Was vorig jaar de Zebra print trendy, dit jaar is de Luipaard print hip. Niet het exacte patroon maar vaak een eigen interpretatie ervan in zowel kleur als patroon.

Beneden v.l.n.r.

• Eén van de hipste trends deze zomer is de bandana bikini!
Maak kennis met de bandana bikinitop, een stijl dat grenst tussen bikini en tankini.
De bandana bikini is absoluut een bikini stijl dat je lichaam optisch slanker doet lijken.

• Het mixen van prints zie je ook veel, niks is te gek deze zomer.
Dierenprints worden gemixt met tropische printjes
Mix en match er dus op los, want deze zomer kan alles!

• Cutouts zijn ook dé modetrend waar we geen genoeg van kunnen krijgen.
Zagen we deze trend vorig jaar alleen bij de badpakken, dit seizoen is de cutout ook bij de bikini’s te zien. Zo wordt een saaie bikini met de juiste uitsparingen een tikkeltje sexy.