Verlang jij ook naar een heerlijke zonvakantie, wie niet eigenlijk 🙂 of een dagje strand in eigen land? Wellicht kunnen we in de zomer maanden al in Europa met vakantie. Zo las ik van de week in de krant dat we vanaf Juni in Spanje welkom zijn. Je moet wel in het bezit zijn van een coronapaspoort, maar toch, er is (zon)licht aan de horizon 😉

Als we dan eindelijk weer op vakantie mogen is het leuk om jezelf eens te verwennen met een nieuwe strandoutfit, ja toch!
Nieuwsgierig naar de trends voor deze zomer? Een aantal van de badmode trends heb ik voor je op een rijtje gezet.

Net als bij de kleding van deze zomer, zien we ook in de badmode veel frisse en felle kleuren. Je bikini en badpak mag opvallen met vrolijke prints én de kleur mag knallen.
Naast de felgekleurde bikini’s en badpakken met vrolijke print is er ook plaats voor de zachte pastels. Denk hierbij aan kleuren als poederroze, babyblauw of zachtgeel.

boven v.l.n.r
Sinds de zomer van 2019 is dierenprint niet meer weg te denken uit de badmode!
Dit jaar is het wederom een hit, vooral de Zebra print is trendy. Maar dan niet de zwart-wit variant maar vooral een model van rustige kleuren.

Een opvallende trend is het Tie Dye patroon. Het is een come-back vanuit de jaren ’90.

De trend van high waist bikini broekjes zet door in 2021. De hoogvallende broekjes zijn lekker comfortabel en ideaal als je je buik liever iets meer bedekt.

beneden v.l.n.r.
Aangezien sexy badpakken en bikini’s dit jaar ook erg hip zijn, is ook de monokini weer een trend in 2021. Dit zit tussen een badpak en een bikini in. Ga voor een badpak met uitsneden aan de zijkant of voor een badpak met alleen in het midden een verbinding. Het maakt niet uit, als het maar een sexy uitstraling heeft.

Elke trend kent een tegenhanger. Zijn al die kleurtjes niks voor jou? De zwarte bikini is hot deze zomer en zeker niet saai! Je ziet modellen die a-symmetrisch zijn, ruffles hebben of met een leuk detail zoals een riempje op het broekje.

Wat helemaal nieuw is dit seizoen is de scallop badpak of bikini. Scallop betekent schelp in het Nederlands en staat voor het randje waar het badpak of bikini mee is afgewerkt. De scallop is een leuk detail met een vrouwelijke knipoog.

Nieuwsgierig naar de trends van voorgaande jaren, kijk hier terug https://coloridentity.nl/category/badmode-trends/