Het korte laarsje is ook dit seizoen weer een echte trend! Ze zijn er in allerlei stijlen, kleuren en hakhoogten. Het leuke is dat ze goed met verschillende looks zijn te combineren: stoer, casual of chique. Enkellaarsjes kan elk figuurtype dragen als je maar voor het juiste model kiest. Hieronder een paar styling tips die je met jouw keuze kunnen helpen!

Boven van links naar rechts:

– Heb je korte benen, dan lijken je benen juist langer met een enkellaarsje i.p.v. een hoge laars. Kies wel een model met een hakje of hoge hak. Dit seizoen zie je veel de ‘cowboy boots’ met hele schuine hakken.

– Heb je lange benen dan staat een plat model je uitstekend. Dit seizoen zie je ook veel de ‘biker boots’ in de winkel.

Beneden van links naar recht:

– Heb je niet al te slanke enkels, ga dan voor een hoger laarsje zodat je enkels bedekt zijn.

– Heb je geen lange benen en smalle enkels, kies dan een donker gekleurd laarsje en draag dezelfde kleur broek of panty, zo lijken je benen langer.

– Ga je toch liever voor een kleurtje met je enkellaarsje, kies dan altijd een kleur broek of panty die in het verlengde van je enkellaarsje ligt, zodat laarsje en panty één geheel vormen.

– Skinny jeans draag je met de zoom omgevouwen zodat de broek boven de enkellaarsjes uitsteekt. Een boot cut en flared jeans draag je over je enkellaarsjes heen.