STIJLADVIES          € 185,00

Een stijladvies bestaat uit twee afspraken. Tijdens de eerste afspraak kijken we samen naar de kleding die je draagt en welke stijl van kleding jou aanspreekt. Ook kijk ik naar welke vorm je lichaam en gezicht heeft. Daarna leg ik alle adviezen en tips die op jou van toepassing zijn vast in een persoonlijk stijlboek.

Het stijlboek is een 30 pagina tellend naslagwerk met volop beeldmateriaal over niet alleen je kleding maar ook over welke kapsels, brilmonturen en accessoires je goed staan.
Bij de tweede afspraak nemen we samen jouw stijlboek door en bespreken we de kleding die je hebt meegenomen waarover je twijfels hebt.
Na het stijladvies weet je welke kleding, kapsel en accessoires mooi bij je staan en kun je veel gerichter shoppen!

https://calendly.com/coloridentity-hilma/stijladvies
Ik ben erg blij met mijn stijladvies van Hilma. Zij neemt echt de tijd voor je bij de intake en nabespreking. Ze steekt er veel tijd in. Het advies gaat in op elk aspect van je stijl, van je kapsel, sieraden tot de lengte van je rok of blazer, zelfs over je brilmontuur krijg je advies. Het naslagwerk is erg uitgebreid en op maat gemaakt voor mij met aansprekende voorbeelden. Echt een aanrader en lange termijn investering. Ook leuk om cadeau te krijgen of te vragen.
Karin

Met mijn peervormige figuur en maat 46 droeg ik altijd dezelfde kleding. Meestal om mijn minpunten te verhullen, maar daarmee verhulde ik ook mijn pluspunten zoals mijn smalle taille. Dankzij het stijladvies van Hilma durfde ik andere keuzes te maken en dit levert me alleen maar positieve reacties op.
Dat geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat mensen mij zien en niet alleen de kleding die ik draag.
Lara