Hoe is de beleving bij Color identity

Tijdens de garderobecheck heeft Hilma alle kleding in mijn kledingkast bekeken en me heel nuttige en fijne tips gegeven over nieuwe combinaties. Ook gaf ze goede tips over het aanpassen van kleding zodat ze me beter staan. Ik heb het gevoel dat ik een hele nieuwe garderobe heb en weet nu veel beter hoe ik het beste uit mijn kleding kan halen zodat ik er goed uitzie.

Cynthia

Garderobecheck

Ben erg blij met mijn stijladvies van Hilma. Zij neemt echt de tijd voor je bij de intake en nabespreking. Ze steekt er veel tijd in. Het advies gaat in op elk aspect van je stijl, van je kapsel, sieraden tot lengte van de rok of colbert, zelfs soort bril. Erg uitgebreid en op maat gemaakt met aansprekende voorbeelden. Echt een aanrader en lange termijn ‘investering’. Ook leuk om kado te krijgen of vragen.

Karin

Stijladvies

Met mijn peervormige figuur en maat 46 droeg ik altijd dezelfde kleding. Meestal om mijn minpunten te verhullen, maar daarmee verhulde ik ook mijn pluspunten zoals mijn smalle taille. Dankzij het stijladvies van Color Identity durfde ik andere keuzes te maken en dit levert me alleen maar positieve reacties op. Dat geeft me zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat mensen mij zien en niet alleen de kleding die ik draag.

Lara

Stijladvies

Dag Hilma,

Ik vind het leuk om je te laten weten dat de kleuren-analyse die wij op 26 november bij je hadden, veel gevolgen heeft (gehad) in mijn dagelijkse leven.
Nu ik me meer bewust ben van wat kleuren met me doen, kies ik op een andere (bewustere) manier mijn kleding die ik draag – mijn zwarte kleding combineer ik met iets lichts, bijvoorbeeld met blauw of roze en ik voel me er echt beter bij.
Ik draag sowieso meer lichtere kleuren; dacht altijd dat die me bleek maakten…

Het is een soort omslagpunt geworden!
Hartelijk dank hiervoor.

Ineke

Kleuranalyse

Een tijdje geleden heb ik een kleurenanalyse laten doen door Hilma van Zanten van Color Identity. Ik had behoefte aan een kleuradvies omdat ik eens wat anders wilde dan het eeuwige blauw, en wilde weten welke kleuren bij me passen. Kleuren waar ik in eerste instantie aan voorbij zou gaan in de winkel.
Hilma heeft uitgebreid de tijd genomen voor de analyse. En, hoewel ze een idee had van het type dat ik ben, heeft ze alle typen kleuren aan bod laten komen. Ze vertelde daarbij wat ze zag en als ik het zelf niet zo zag dan liet ze me zien en legde uit wat andere kleuren wel voor mij deden.

Tijdens de kleurenanalyse gebruikt Hilma grote doeken die ze onder je gezicht drapeert. Het viel mij op dat de materialen uiterst zorgvuldig behandeld worden. Net als de manier waarop ik zelf behandeld werd.
Tussendoor is er tijd voor een praatje, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op het resultaat. Hilma weet je op je gemak te stellen en heeft een persoonlijke benadering. Voor mij voelde dat goed.
Aan het eind van de analyse heb ik een kleurenwaaiertje gekocht, wat altijd in mijn tas zit. Zodat ik, wanneer ik ‘toevallig’ in een pashokje terecht kom, altijd kan kijken of de kleur in mijn palet voorkomt en me dus goed staat. Zo zie ik mijn garderobe steeds kleurrijker worden.

En daar word ik echt blij van.

Dus een echte aanrader.

Fien

Fien

Kleuranalyse