Even voorstellen

Hi ik ben Hilma van Zanten.
Creatief, passie voor kleur, mensenmens en ik inspireer graag professionele vrouwen meer zichtbaar te worden door het dragen van hun persoonlijke kleuren en stijl.

Kleur is de gemene deler in mijn werk als kleurconsulent en interieurontwerper.
Met kleuren kun je je onderscheiden om jouw unieke talent zichtbaar te maken.
Kleuren kunnen ook bijdragen aan een prettige woon/werkruimte waarin je je optimaal voelt.
De taal van kleur is heel krachtig!

Ik ben kleur- en stijlconsulent en goed in het optimaliseren van jouw persoonlijke uitstraling en presentatie. Met de juiste kleding en kleuren kan je benadrukken wie je bent. Dat wat je non-verbaal laat zien is namelijk ook belangrijk.

Verdieping:
Als Triple-P coach ga ik nog een stapje verder dan alleen het uiterlijk.
Met het Personal Power Programma (triple P) geef ik je inzicht in wie je werkelijk bent. Wat is je grootste kracht, waar liggen jouw natuurlijke talenten, hoe pak jij zaken aan. Welke denkwijzen (twijfels en angsten) houden je tegen om te groeien en het beste uit jezelf te halen?
Als jij kan zijn wie je bent, en dat uitstraalt treed je de wereld zelfverzekerd tegemoet. Je weet haarscherp waar jouw kwaliteiten liggen en wat belangrijk is voor de korte en lange termijn.
Jij hebt de sleutel tot je eigen succes in handen!

Kleur in woon/werkruimte:
Als interieurontwerper weet ik als geen ander dat kleuren een belangrijke invloed hebben op de ruimtelijke ervaring. Naast het ruimtelijke effect kan kleur ook een impact hebben op je gemoedstoestand en de gevoelstemperatuur.
Bij het ontwerpen van een interieur hou ik rekening met welke emotie en gedrag zijn gekoppeld aan een kleur om het gewenste resultaat te bereiken.

Lieve groet, Hilma