Mijn naam is Hilma van Zanten, gecertificeerd kleur en stijlconsulent.
Na 20 jaar werken als interieurontwerper in de kantoorinrichting ben ik in 2010 voor mezelf gaan werken en ben ik Color identity gestart. In eerste instantie deed ik nog steeds interieur opdrachten maar op een gegeven moment wilde ik ook weleens wat anders gaan ondernemen.

Mijn passie is met kleuren werken, en zo kwam ik op het idee om de opleiding tot kleurconsulent te gaan doen. In 2013 heb ik die voltooid en ben toen gelijk de vervolg opleiding stijlconsulent vrouwen en mannen gaan doen, die ik in 2014 heb voltooid.

Ik ben opgegroeid in een gezin waar stijl en kleding een grote rol speelde.
Mijn vader was hoofd etaleur bij een groot warenhuis en mijn moeder naaide veel van haar kleding zelf. Vanaf mijn 14e jaar begon ik ook zelf mijn kleding te maken. Doordat ik nu werkzaam ben als kleur- en stijlconsulent voelt het voor mij alsof de cirkel rond is, ik ben helemaal in mijn element.

In mijn ogen is iedereen mooi. We zijn allemaal unieke individuen.
Toch zie ik veel mensen die dat van zichzelf niet vinden bijvoorbeeld door hoe ze gekleed gaan. Ik wil je graag helpen bij het ontdekken van jouw persoonlijke stijl,  jou ‘ware ik’ naar voren laten komen, zodat je elke dag lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt.

Kleurrijke groet, Hilma